top of page
Abstract Futuristic Background

BUSINESS INTELLIGENCE

Johda tiedolla - tehosta liiketoiminnan päätöksentekoa ja saavuta parempia tuloksia - aloita menestys tarinasi nyt

Täysin selainpohjainen BI-ratkaisumme on monipuolinen ja helppokäyttöinen yritysjohdon työkalu, joka kerää liiketoimintasi kannalta oleellisen tiedon ja avainluvut selkeän visuaaliseen muotoon yhdelle joustavalle alustalle.

 

Infograafien ja visualisointien avulla seuraat ja analysoit reaaliajassa esimerkiksi myyntiäsi ja asiakasmäärien kehitystä, varaston tehokkuutta, talouden avainlukuja tai muita liiketoiminnallesi tärkeitä parametrejä.

liiketoiminnan-tukipalvelut-business-intelligence-bi-asiakkaat-768x438.png

Business Intelligence

Analytics

Google Analytics

Google Analytics on ilmaiseksi saatavilla oleva web-analytiikkatyökalu, joka auttaa ymmärtämään sivustosi käyttäjien käyttäytymistä ja sivuston suorituskykyä. Se tarjoaa kattavan raportoinnin ja työkalut, joiden avulla voit optimoida verkkosivustosi käyttökokemusta ja saavuttaa parempia liiketoiminnan tuloksia. Google Analytics liitetään kaikkiin verkkokauppatoimituksiin.

Palvelumme kuukausimaksu sisältää liiketoiminnan neuvontapalvelun, johon voit olla yhteydessä missä asiassa tahansa. Kokeneet monikanavaisen kaupan asiantuntijamme neuvovat ja antavat mielipiteensä.

 

Neuvot ja vinkit pyrimme antamaan helposti tajuttavassa muodossa ja siten, että niiden toteutusjärjestys on suhteutettu saatavaan hyötyyn.

Liiketoimintaneuvonta