top of page
Young Businesswoman

SEO & DIGIMARKKINOINTI

Tarjoamme digimarkkinoinnin ja konsultoinnin palveluita kaikkien verkkokauppa-alustojen asiakkaille.

Typing on Laptop

Konversio- ja hakukoneoptimointi

Hakukone- ja konversio-optimointi kulkevat käsi kädessä.

Flowvyn avulla varmistat, että verkkokauppasi löytyy Googlen orgaanisten hakutulosten kärjestä. Hyvin hakukone- ja konversio-optimoidun sivuston ansiosta säästät rahaa myös digimarkkinointikustannuksissa.
 

Flowvyn asiantuntijat kouluttavat organisaatiollenne jatkuvan hakukone- ja konversio-optimoinnin mallin. Sen avulla teette oikeanlaista sisältöä normaalissa arkitöissänne. Tämä on havaittu voittavaksi konseptiksi verkkokauppojen välisessä kilpailussa.

Haluatko kasvattaa verkkokauppasi myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä? Tarvitsetko apua verkkosivustosi optimoinnissa, markkinoinnissa tai logistiikassa?

 Meillä on laaja kokemus ja osaaminen eri alojen verkkokaupoista, ja tarjoamme sinulle räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

 

Älä jää jälkeen kilpailijoistasi, vaan hyödynnä meidän asiantuntemustamme ja tee verkkokaupastasi menestys!

Team Meeting

Verkkokauppakonsultointi

Business Meeting

Tuotepuusuunnittelu

 Autamme luomaan verkkokauppaanne optimaalisen tuotenavigaation. Se parantaa asiakaskokemusta, konversiota, keskiostosta sekä hakukoneoptimointia. 

Haluatko tavoittaa potentiaalisia asiakkaita sosiaalisessa mediassa? Haluatko kasvattaa brändisi tunnettuutta ja liikennettä verkkosivustollesi?

 

Olemme Facebook-markkinoinnin asiantuntijoita, jotka auttavat sinua luomaan tehokkaita ja kohdennettuja mainoskampanjoita. Meillä on kokemusta eri toimialoista ja budjeteista, ja tarjoamme sinulle parhaat käytännöt ja vinkit facebook-markkinoinnin hyödyntämiseen.

 

Älä jätä mahdollisuuksiasi käyttämättä,

vaan ota meihin yhteyttä jo tänään!

Facebook-markkinointi

Typing on a laptop

Google-markkinointi

Haluatko näkyä ensimmäisenä hakutuloksissa, kun asiakkaat etsivät tuotteitasi tai palveluitasi? 

 

Olemme Google-markkinoinnin ammattilaisia ja autamme sinua luomaan sekä hallinnoimaan tehokkaita ja kustannustehokkaita mainoskampanjoita.

 

Tarjoamme sinulle analytiikkaa ja raportointia mainostesi suorituskyvystä.

 

Älä anna kilpailijoidesi viedä asiakkaitasi,

vaan ota meihin yhteyttä nyt!

Haluatko tavoittaa nuoret ja trendikkäät asiakkaat, jotka ovat aktiivisia TikTokissa? Haluatko luoda hauskoja ja luovia videoita, jotka leviävät nopeasti ja tuovat sinulle näkyvyyttä ja tunnettuutta?

 

Me olemme TikTok-markkinoinnin asiantuntijoita ja autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita ja hauskoja videoita niin orgaanisen sisällön kuin maksullisen mainonnan avulla. Tarjoamme sinulle parhaat ideat ja vinkit videoiden luomiseen ja jakamiseen.

 

Älä jää paitsi tästä valtavasta näkyvyyden mahdollisuudesta, vaan ota meihin yhteyttä heti!

Blogger

TikTok -markkinointi