top of page

KASSAJÄRJESTELMÄ

Kotimainen kassajärjestelmämme on käytössä noin 2000 toimipisteessä aina pienistä suuryrityksiin. Se on kehitetty suomalaiselle kaupalle yli 30 vuoden kokemuksella. Kassajärjestelmä toimii itsenäisenä tai se voidaan liittää osaksi monikanavaisen kaupan kokonaisuutta.

Markkinoiden monipuolisin kassajärjestelmä

Kassajärjestelmämme tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan ja menestymään. Meillä on käytössä runsaasti toimialakohtaisia ominaisuuksia.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman oheislaitteita kassalaitteista itsepalvelukassoihin, mobiilikassoihin ja käsipäätteisiin sekä sähköisiin hyllynreunaetiketteihin.

Kassajärjestelmämme on helppo käyttää, se on monelle myyjälle jo ennestään tuttu ja se kasvaa tarpeidesi mukaan.

Valitse kassajärjestelmä, joka on testattu ja todistettu toimivaksi! Kassajärjestelmäämme käytetään päivittäin jopa tuhansissa myyntipisteissä.

 

Olemme tehneet yhteistyötä satojen eri alojen asiakkaidemme kanssa vuosikymmenten ajan, jonka ansiosta kassajärjestelmämme on sopeutunut erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Kassajärjestelmämme on päivittynyt kokoajan muuttuvan ajan mukaisesti. Nämä uudistukset ovat tarjonneet pitkäaikaisille asiakkaillemme nykyaikaisen kassajärjestelmän vuosikymmenten ajan.

Fists in Solidarity

Testattu toiminnassa

03_skj_jeemly_kassajarjestelma-min-768x576.jpg

Parhaat laitteet

Tarjoamme asiakkaillemme mm. Toshiban kassalaitteistoja. Toshiba on kassalaitteistojen markkinajohtaja ja näin olemme erittäin luotettava myös laitteistojen osalta. 

Kassajärjestelmämme voi hyödyntää myös nykyisiä laitteitanne. Se voidaan asentaa myös tablettiin, kannettavaan-, tai pöytätietokoneeseen. Tarjolla on lisäksi mobiilikassakone.

Sähköisten hyllynreunaetikettien avulla hinnoittelet tuotteesi nopeasti ja vaivattomasti. Tämä luo kilpailuetua mm. monikanavaisessa kaupassa, jossa verkkokaupan ja myymälän hinnat ovat samat ja liiketoiminta vaatii nopeita hintamuutoksia.

 

Nämä älykkäät etiketit korvaavat perinteiset paperietiketit ja antavat sinulle mahdollisuuden päivittää hintoja, tietoja ja tarjouksia reaaliajassa. Ne säästävät itsensä takaisin alentuneilla palkkakustannuksilla sekä luomalla kilpailuetua.

Couple Shopping

Sähköiset hyllynreunaetiketit

Myymälänäytöt

Viesti myymälässäsi monipuolisesti mitä kaikkea teillä on tarjolla. Myymälänäyttösovelluksen avulla hallinnoit myymäläsi sisäisiä- ja näyteikkunamainospaikkoja. 

Mobiilikassamme on tehokas liikuvan myynnin työkalu. Siinä on kassa, maksupääte ja kuittitulostin samassa laitteessa.

Se toimii joko itsenäisenä kassaratkaisuna tai lisäkassana kiinteiden kassojen rinnalla.

Paying

Kannettava mobiilikassajärjestelmä

Maksupäätteet

Kauttamme saat markkinoiden parhaat Verifonen ja Netsin langalliset ja kannettavat maksupäätteet.

 

Kaikilla maksupäätteillämme vastaanotat mm. lähimaksuja, mobiilimaksuja ja sirulla tehtyjä maksutapahtumia. 

Laajenna myymäläsi myös verkkoon. Ohjelmistoon on rakennettu täydellisesti yhteensopiva verkkokaupparatkaisu. 

 

Suuri joukko monikanavaisen kaupan asiakkaitamme on toimialojensa tunnetuimpia menestysyrityksiä.

 

Yli 300 monikanava-asiakastamme tekee myös meistä monikanavaisenkaupan markkinajohtajia Suomessa.

Lue lisää verkkokaupasta

Work Desk

Kassajärjestelmä ja verkkokauppa

Painting Wall

Helppo käyttöönotto

Tuotteistettu ja hiottu käyttöönottomme auttaa tekemään järjestelmän vaihdosta vaivatonta. Siirrämme tarvittaessa vanhan järjestelmänne tiedot uuteen, teemme asennukset sekä tarjoamme kattavat koulutukset. Järjestelmämme ovat  helppokäyttöisiä ja nopeita oppia.

Järjestelmämme tukee reaaliajassa usean toimipisteen ratkaisuja. Hallitset keskitetysti mm. tuotteita, asiakastietoja, varastoja ja myyntitapahtumia.

Friends with Smartphones

Ketjunohjaus

Woman in White Blouse

Toimialakohtaisia ratkaisuja

Järjestelmässämme on useita erikoisominaisuuksia, joita tarvitaan mm. näillä tomialoilla:

  • Muoti ja urheilu

  • Päivittäistavaramyymälät

  • Leipomot ja konditoriat

  • Erä ja kalastus

  • Kulta ja kello

  • Ajoneuvot ja varaosat

  • Rauta ja maatalous

  • Kauneus ja terveys

  • Ravintolat ja kahvilat

  • Tukkukaupat

Kassajärjestelmäämme voidaan liittää suuri määrä erilaisia muita ohjelmistoja, palveluita tai tavarantoimittajien järjestelmiä.

Katso liittymistä täältä

Suuri määrä liittymiä

Itsepalvelukassat

Monipuolista asiakkaidesi asiointia sisällyttämällä myymäläjärjestelmääsi itsepalvelukassa. Tarjoamme itsepalvelukassaratkaisuja kokonaisuutena.

 

Esimerkiksi Linkosuon MIN Asemakeskuksen palvelukonsepti yhdistää itsepalvelukassan, mobiilikanta-asiakkuuden, infonäytön ja keittiöohjauksen.

Investoinnin järjestelmään voi rahoittaa useammalla eri tavalla. Käytössä ovat laskutus, SaaS, HaaS ja leasing -vaihtoehdot.

 

Leasing -rahoituksessa et tarvitse aloitukseen alkupääomaa, maksat vain kuukausimaksut. 

Star Confetti

Edullinen investointimalli