Palvelun tuottajat

 

Flowvy on syntynyt kahden yrityksen yli vuosikymmenen yhteistyön tuloksena. SKJ Systems Ltd Oy ja Nethit Systems Ltd Oy ovat kehittäneet vuodesta 2002 lähtien yhdessä monikanavaisen kaupan ohjelmistoa. SKJ Systems on vastannut kassajärjestelmän ja toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuuksista ja Nethit Systems sähköisen kaupan toiminnallisuuksista sekä palvelu- ja projektitoimituksista. Toimintamallimme on ollut ainutlaatuinen. Olemme kehittäneet koko ajan yhtä tuotetta ja työmme on kehittää sitä joka päivä paremmaksi asiakkaillemme.

 

Yhteistä yritystoimintaamme johdetaan kuin yhtä yritystä. Toimintamallimme avulla on luotu monikanavaisen kaupan tuote, jota kehitetään kokonaisuutena ja voidaan päivittää helposti. Tuotteen ympärille on voitu rakentaa omia ja kumppanipalveluita. Koko henkilökuntamme tuntee kokonaistuotteen ja siihen on saatavilla runsaasti koulutus- ja ohjemateriaalia. Koska tuotteemme on erittäin suosittu, löytyy myös markkinoilta järjestelmää käyttänyttä henkilökuntaa runsaasti.

Toimintamallimme eroaa valtaosasta markkinoilla toimivista yrityksistä. Hankkiessasi useista eri järjestelmistä yhdistetyn ohjelmistokokonaisuuden, saatat olla kyseisen kokoonpanon ainoa asiakas, jolloin vastaat järjestelmän kehityskustannuksista yksin. Vapaan lähdekoodin ohjelmistoja markkinoilla toimittaa suhteessa suurin toimittajajoukko ja hehkutus asian ympärillä on sen mukainen. Markkinat ovat kuitenkin täynnä esimerkkejä, joissa koko verkkokauppa-alusta on lakkautettu, kun kiinnostus on siirtynyt uusiin vapaan lähdekoodin järjestelmäversioihin. Nämä palvelut myös koostuvat monesti useista ohjelmistoplugineista joiden yhteensopivuuden ylläpito on usein hyvin kallista.

 

Elämme huomisessa jo tänään

SKJ Systems luo asiakkailleen menestystä suunnittelemalla ja toteuttamalla uuden ajan monikanavaisia kassavirtaratkaisuja. Haastamme asiakkaamme tavoittelemaan unelmiaan vastaamalla niihin heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevilla kassavirranhallintatuotteilla, joissa yhdistyvät kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien parhaat ominaisuudet. Kulmakiviämme ovat laaja liiketoimintaymmärrys ja jatkuva kehitys. Elämme huomisessa jo tänään, mikä mahdollistaa ainutlaatuista lisäarvoa ja kilpailukykyä tuovat ratkaisut. Ratkaisut, jotka maksavat itsenä moninkertaisena takaisin. Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus monikanavaiseen menestykseen.

Nethit Systemsin tehtävänä on kasvattaa kassavirtaasi ottamalla kaikki tehot irti verkkoliiketoiminnastasi. Tärkein työkalumme on ymmärrys. Ymmärtämällä unelmaasi, liiketoimintaasi ja tavoitteitasi, valjastamme kasvusi tekijöiksi alan tuottavimman tiedon sekä saumattomimmat verkkokaupparatkaisut, jotka kasvavat menestyksesi mukana. Työmme mittari on tulos, joka näkyy sinun viivasi alla.

MISSIOMME

Mahdollistamme unelmista menestystarinoita kehittämällä uuden ajan monikanavaisia kassavirtaratkaisuja.

VISIOMME

Olemme kassavirtajärjestelmien luotettu tiennäyttäjä ja johtava toimija Euroopassa.

 

 

Kulmakivemme

Tieto

Olemme verkkoliiketoiminnan asiantuntijoita ja tiedämme, kuinka siitä otetaan kaikki tehot irti. Omaamme ainutlaatuista tietoa, jolla on merkittävää arvoa asiakkaillemme.

Liiketoimintaymmärrys

Sovellamme tietoa asiakkaidemme kassavirran kasvattamiseen niin, että tulos näkyy viivan alla numeroina.

Ratkaisukeskeisyys

Ymmärrämme asiakkaidemme unelmat ja haasteet. Vastaamme niihin tarjoamalla saumattomasti toimivia, kokonaisvaltaisia, pitkän elinkaaren omaavia ratkaisuja.

Tuloksellisuus

Kaikki ratkaisumme tähtäävät asiakkaamme menestyksen mahdollistamiseen. Tuomme tehoa tuotteisiimme pitämällä ne helppokäyttöisinä ja helposti ymmärrettävinä.

Asiakasymmärrys

Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa sekä loppukäyttäjän tarpeita, käyttäytymistä ja odotuksia. Siten voimme valjastaa ratkaisumme tuottamaan parasta lisäarvoa asiakkaillemme.

Jatkuva kehittyminen

Pysymme jatkuvassa liikkeessä. Pyrimme olemaan aikaamme edellä ja etsimme alati uusia mahdollisuuksia. Olemme enemmän kuin pelkkä kassajärjestelmä.

 

 

Kassavirran kokonaisvaltaiset osaajat

Nethit Systems on kehittänyt verkkokauppaohjelmistoa vuodesta 2002 lähtien. Ylläpidämme yli 200 monikanavaisen kaupan asiakasta. Nethit Systemsin liikevaihto kaudella 2017 oli 2 miljoonaa euroa ja tulos 251 tuhatta euroa.

SKJ Systems on kehittänyt ohjelmistoja ja kokonaisratkaisuja kassavirran hallintaan jo vuodesta 1993. Meillä on yli 2000 asiakasta. SKJ Systemsin liikevaihto kaudella 2017 oli 4,8 miljoonaa euroa ja tulos miljoona euroa.

Molemmilla yrityksillä on paras luottoluokitus.