top of page
Discussion With Two People

TALOUSHALLINTO

Järjestelmämme tarjoaa kattavat vaihtoehdot taloushallinnon ratkaisemiseksi. Oli tarpeenne taloushallinnon ohjelmistot, taloushallintopalvelut tai liittymät nykyiseen taloushallinto-ohjelmistoonne.

Colleagues at Work

Omat palvelumme

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutamme valmiit myyntitilaukset puolestasi sähköisesti, e-laskuna tai perinteisellä paperilaskulla. Päivitämme reskontran ja seuraamme myyntisaataviasi. Tarvittaessa siirrämme erääntyneet saatavat muistutuspalveluun ja perintään. Toimitamme valmiin myyntireskontran kirjanpitoaineiston yrityksellesi.

Luottotietopalvelut

Vältä ikävät luottotappiot. Kattavan  Luottotietopalvelun avulla selvität asiakkaasi maksuvalmiuden ja arvioit maksukyvyn jo ennen kaupan syntymistä.

Maksumuistutus- ja perintäpalvelut

Tehokkailla maksumuistutus- ja perintäpalveluilla kotiutamme erääntyneet saatavat yrityksesi pankkitilille nopeasti ja kustannustehokkaasti. Jopa kolme neljästä maksaa laskunsa saatuaan ensimmäisen yhteydenoton. Olemme apunasi niin yksittäisten laskujen perinnässä kuin suurempien muistutus- ja perintäkokonaisuuksien kanssa.

Ohjelmistoratkaisut

Tarjolla on myös kokonaisvaltainen ohjelmistoratkaisu yrityksen toiminnanohjausta, taloushallintoa, asiakashallintaa ja johdon raportointia varten.

Online laskutus

Selainpohjainen online laskutuspalvelu mahdollistaa laskuttamisen missä ja milloin tahansa. Ei kuukausimaksuja - maksat laskuista vain lähetysmäärän mukaan alle euron kappaleelta.

Palkanlaskenta

Hoidamme kaikki palkanlaskentaan liittyvät toiminnot, kuten palkkojen laskennan ja maksatuksen, kaikki viranomaisten edellyttämät lakisääteiset toimenpiteet sekä kuukausi- ja vuosiraportoinnit. Tehtäväksesi jää ainoastaan palkanmaksuperusteiden ilmoittaminen.

Kirjanpito

Hoidamme kirjanpitosi ja tuemme liiketoimintaasi tehokkaalla raportoinnilla ja seurannalla. Laadimme alv-laskelmat sekä tilinpäätöksen ja kaikki tarvitsemasi kirjanpidon raportit.

Netvisor

Procountor

Administer

Fivaldi

Tikon

Fennoa

Talenom Online

Ropo Capital

Maestro

Visma Nova

Visma PPG

Linked

Liittymät ulkoisiin taloushallinto-ohjelmistoihin