top of page
Green_trail_860_edited.png

Green Trail on kasvattanut verkkokauppaansa Nethitin kanssa yli 10 vuoden ajan
– seuraavaksi tavoitteena kansainväliset markkinat

Dry Woods

Pieksämäellä toimiva Green Trail Oy on monikanavaisen kaupan konkari, joka on myynyt metsästys- ja kalastustarvikkeita vuodesta 1994 lähtien.

– Toimimme aluksi kivijalassa, mutta laajensimme myyntimme verkkoon vuonna 2012. Verkkokauppa on tuonut meille valtavasti uusia asiakkaita ympäri Suomen – myös myymälään, Green Trailin yrittäjä Sari Huuskonen kertoo.

Seuraavaksi yritys aikoo lähteä tavoittelemaan kasvua kansainvälisiltä markkinoilta.

– Avasimme verkkokaupan Ruotsiin viime kesänä ja se on osoittanut jo kasvupotentiaalinsa. On todella mielenkiintoista lähteä uudelle markkina-alueelle, jossa on omanlaisensa ostotottumukset. Se haastaa meitä ajattelemaan myös Suomen myyntiämme aivan uudesta näkökulmasta.

Kevään aikana Green Trail avaa verkkokaupan myös Euroopan markkinoille.

– Toimialamme on niin kilpailtu, että kasvua ja uusia asiakkaita on etsittävä koko ajan. Maailma on globalisoitunut lyhyessä ajassa, emmekä halua jäädä potentiaalisten markkinoiden ulkopuolelle.

Nethitin tarjoaman monikanavaisen myyntiratkaisun lisäksi Green Trailin vahvuuksia ovat hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu.

– Työntekijämme eivät ole vain myyjiä, vaan he ovat vannoutuneita metsästyksen ja kalastuksen harrastajia myös vapaa-ajalla. He siis todella tietävät mistä puhuvat ja osaavat auttaa asiakkaita valitsemaan oikeanlaiset välineet harrastamiseen. Kun asiakas saa hyvää palvelua, hän myös sitoutuu paremmin, Huuskonen sanoo.

Koska Green Trail myy myös luvanvaraisia tuotteita, on niiden päätyminen oikealle asiakkaalle pystyttävä varmistamaan sataprosenttisen luotettavasti.

– Esimerkiksi aseiden, patruunoiden ja äänenvaimentimien ostaminen vaatii asiakkaalta vahvaa tunnistautumista ja pakettien henkilökohtaista vastaanottamista. Sähköinen tunnistautumisjärjestelmä on onneksi ollut helppo integroida Nethitin verkkokauppajärjestelmään.

Luottamus on ollut tärkeässä roolissa myös Green Trailin ja Nethitin pitkässä asiakassuhteessa.

– Olemme olleet Nethitin asiakkaita alusta lähtien. Kun aloitimme yhteistyön, Nethit oli vielä melko nuori ja kokematon yritys. Heidän asenteensa kuitenkin vakuutti meidät, emmekä ole katuneet yhteistä matkaamme. Olemme oppineet toinen toiseltamme ja kasvaneet yhdessä.

Green Forest

Tärkeintä on kasvaa
ja kehittyä

Yhteydenottopyyntö

Pyydä ilmainen esittelymme ja hinta-arvio. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen olemme yhteydessä puhelimitse. Palvelemme valtakunnallisesti.