top of page
Intertwined

Kun Suomen Akut Oy:n yrittäjä Kari Rautionaho päätti uudistaa verkkokauppansa, hän ei olisi ikinä uskonut, että tavaraa myytäisiin verkossa pian kolminkertaisesti aiempaan verrattuna.

Suomen-Akut,-Kari-Rautionaho860x400 (1).jpg

Nethit kolminkertaisti asiakkaansa verkkomyynnin

Kun Suomen Akut Oy:n yrittäjä Kari Rautionaho päätti uudistaa verkkokauppansa, hän ei olisi ikinä uskonut, että Nethitin avulla tavaraa myytäisiin verkossa pian kolminkertaisesti aiempaan verrattuna.

– Tiesin, että Nethitin verkkokaupparatkaisu on hyvä, mutta näin räjähdysmäinen kasvu yllätti silti. Onneksi meillä on isot varastot ja maahantuojana saamme tilattua nopeasti lisää tavaraa. Muuten olisimme joutuneet myymään ei-oota, Rautionaho kertoo.

Suomen Akut on myynyt erilaisia paristoja ja akkuja verkossa jo vuodesta 2011 lähtien. Helmikuussa avatun uuden verkkokaupan isot tilausmäärät selittyvät Rautionahon mukaan toimivalla kokonaisuudella ja lisääntyneellä näkyvyydellä.

– Verkkokauppa on nyt todella tyylikäs, helppokäyttöinen ja selkeä. Saamme siitä asiakkailta jatkuvasti kiitosta. En vieläkään ymmärrä, miten Nethit osasi rakentaa niin hyvän tuotepuun kauppaamme. He todella paneutuivat sen miettimiseen. Minulle tuli heti alusta lähtien sellainen olo, että he haluavat aidosti olla meidän kumppanimme.

– Ja mikä tärkeintä, yhteistyömme on jatkunut tiiviinä myös verkkokaupan avaamisen jälkeen. He ovat jatkuvasti valmiina sparraamaan meitä ja auttavat kehittämään liiketoimintaamme. En tiedä missä olisin saanut ystävällisempää palvelua, kuin Nethitiltä, Rautionaho kiittelee.

Verkkokaupan uudistamisen yhteydessä Rautionaho päätti luottaa myös Google-markkinointinsa Nethitin asiantuntijoille.

– Nethitin verkkokaupparatkaisu nousee Googlen hauissa todella hyvin, minkä lisäksi he ovat onnistuneet kasvattamaan näkyvyyttämme maksetun mainonnan avulla. Ainoa mikä minua harmittaa on se, että en ymmärtänyt ryhtyä heidän asiakkaakseen jo aiemmin, Rautionaho sanoo.

Rautionaho on ollut saamaansa palveluun niin tyytyväinen, että antoi Nethitin markkinointivastaavalle täysin vapaat kädet hakukonemarkkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

– Olen kiireinen yrittäjä, joten minun ei ole järkeä yrittää tehdä kaikkea itse. Etenkin kun Nethitin asiantuntijat ovat alansa huippuja. Heidän ammattitaitoonsa luottaminen on helppoa, sillä tulokset ja säännöllisin väliajoin saamani raportit puhuvat puolestaan.

Kasvaneen myynnin ansiosta Rautionaho on ryhtynyt suunnittelemaan uusien kivijalkamyymälöiden avaamista.

– Meillä on kuusi myymälää ympäri Suomea ja tavoitteenamme on avata myymälöitä lisää tulevien vuosien aikana. Verkkokaupan kasvaneen myynnin ansiosta voimme avata uusia myymälöitä nopeammin. Verkkokaupan asiakas voi valita tilauksen yhteydessä toimituksen noutopisteen sijaan Suomen Akkujen myymälään ja noutaa tuotteet myymälästä ilman toimituskuluja. Verkkokaupasta saadaan lisää asiakkaita myös kivijalkamyymälöihimme.

Business Graphs

Verkkokaupasta kasvua myös kivijalkaan

Yhteydenottopyyntö

Pyydä ilmainen esittelymme ja hinta-arvio. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen olemme yhteydessä puhelimitse. Palvelemme valtakunnallisesti.